Besøk vår nettbutikk

+47 70 13 25 90

Velkommen

yesyesDa har vi fått laget opp ny forsyning av Ørskog materialpakker.  De er også tilgjengelige i nettbutikken vår!wink  

Det er nå det er den beste tiden for å justere litt på bunaden om den har "krympet" litt siden sist.  Det er også nå du kan sikre deg de beste prisene på bunader for levering før sesongen 2018 starter. Velkommen innom til en god bunadshandel!  Husk at vi har alt tilbehør til bunad, dette kan du også finne i nettbutikken vår.  Sjekk ut denne, her finner du det meste til de beste prisene på sølv og annet tilbehørwink.  

Våre kjerneverdier er: Kvalitet, service og fleksibilitet.  

Selv om vi lager mest bunader fra Vestlandet (Sunnmøre, Romsdal, Nordmøre, Nordfjord, Sunnfjord og Sogn), så leverer vi bunader fra hele landet!smiley

Husk at vi også har måltaking i Oslo og Trondheim i tillegg til ved våre butikker!  Bruk kontaktskjema, telefon eller facebook for å avtale.smiley

Husk også at vi har materialpakker til noen av bunadene for de som skal brodere egen bunad!yes

Og, i nettbutikken finner du alt av sølv og tilbehør til gunstige priser!

Følg også med oss på vår facebook side og i nettbutikken vår for aktualiteter og spennende nyheter/tilbud! 

 

På Skateflua i Ålesund har vi vårt hovedkontor med butikk og produksjon. I tillegg har vi avdeling i Førde.


Hos oss er du alltid velkommen inn for en bunadsprat og god handel! Vi vil gjøre vårt ytterste for å yte den service som våre kunder ønsker når det gjelder bunad og bunadsrelaterte produkter og tjenester.

Vi leverer bunad til barn, dame og herre fra de fleste distrikt i Norge.  Over 30 ulike typer bunad for dame/jente og over 40 for herre/gutt.

Du kan sende forespørsler, bestille bunad/måltaking eller rette andre henvendelser via "Kontakt oss" skjemaet som du finner link til øverst til høyre på denne siden.  Vi svarer deg raskt og så presist som mulig!

Husk også nettbutikken vår, der finner du det meste av tilbehør til bunaden, du kommer til den ved å klikke på "handlevognen" oppe på denne siden. Trygg, god og rimelig handel!

Vi ønsker å leve opp til og understøtte våre kjerneverdier:
Kvalitet, Service, Fleksibilitet og Gunstige priser!


Vi er også på
 

 

Se alle artikler